Diensten en expertise

Onderhoud en keuring

Van routinecontroles tot geavanceerde diagnoses, laat je Defender topprestaties leveren dankzij een uitgebreid onderhoud en nazicht.

Maatwerk

Of je nu op zoek bent naar prestatie-upgrades of esthetische verbeteringen, transformeer je Defender in een uniek exemplaar dankzij de verschillende maatwerk mogelijkheden.

Restauratie

Herstel je Defender in zijn oorspronkelijke pracht met onze deskundige restauratieservices. We combineren nauwgezet vakmanschap met originele onderdelen om het karakter van je Defender te behouden.

Originele onderdelen en accessoires

Van prestatieonderdelen tot stijlvolle uitbreidingen, verbeter je Defender met het uitgebreide assortiment originele onderdelen en accessoires.

Greenlane prep

Bereid je Defender voor op elke expeditie of avontuur. We voorzien je voertuig van de nodige uitrusting en aanpassingen om lange en verre reizen te maken.

Extreme offroad prep

Dankzij onze expertise in extreme offroad, rusten we je Defender uit met robuuste modificaties en verbeteringen, zodat hij elk obstakel op je wildste avonturen kan overwinnen.

Get in touch - Of je nu vragen hebt, service nodig hebt of een custom project wilt bespreken, wij zijn er om je te helpen. Stuur ons een mailtje en we nemen zo snel mogelijk contact op.